VÅRA TJÄNSTER

Vi ordnar det mesta inom Industri, Kommersiella fastigheter och privat sektor.
Upptäck vad vi kan hjälpa dig med!

VÅRA TJÄNSTER

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar leo.

Industrier

Vi utför alla elservicearbeten som kan förekomma inom industrin. Allt ifrån felsökning på maskiner till nyinstallation.

Vi hjälper till med att ta fram förslag för att energieffektivisera er produktionsanläggning med tex energisnål LED belysning med smarta funktioner anpassade för er miljö.

Vi har flera referensanläggningar där vi har jobbat med LED belysning och närvarostyrning i verkstadsindustrin samt lager.

Som innehavare av din elanläggning är du ansvarig att allt är kontrollerat och säkert vilket kan vara svårt om man själv saknar nödvändiga kunskaper.

 Vi hjälper till med att göra en statuskontroll av elanläggningen samt plocka fram rutiner för att utföra periodisk kontroll allt enligt Installationsföretagens el kontrollsystem.

Vi utför även Termografering (värmefotografering) som visar temperaturförändringar och upptäcker problem som varmgång, överbelastning i elektrisk utrustning. Detta för att upptäcka problemen i tid innan de leder till överhettning som kan resultera i kostbara driftstopp eller i värsta fall brand.

Kommersiella fastigheter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Privat sektor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ring oss!

Tveka inte att kontakta oss!

Elkon, El och Konstuktionsservice i Halmstad AB


Karlsrovägen 66 30241  Halmstad


Henrik – 0708 18 00 24
Peter – 0708 18 00 25
Rasmus – 0734 44 79 96
Theodor – 0709 31 18 44

KOM I KONTAKT MED OSS